Gezond samenwerken!

Het succes van een organisatie wordt mede bepaald door “menselijk potentieel”.

Bij ontwikkelingen en een groeiende opbrengst moet zowel de organisatie, maar óók de medewerker hiervan profiteren. Mensen presteren beter als zij gemotiveerd zijn, gewaardeerd worden en betrokken zijn. De organisatie levert hiervoor de instrumenten en middelen aan.

Om aan de verwachtingen van deze veranderingen te voldoen wordt een beroep gedaan op de zakelijke dienstverlening. Zelf concentreert men zich op het hier en nu.

 

Hrmpartners is een netwerkadviesbureau. Wij zijn allround in het implementeren van P&O beleid. Gezond samenwerken, betrouwbaarheid en respect dragen wij hoog in ons vaandel. Wij kunnen de P&O afdeling vakinhoudelijk ondersteunen. Daarnaast zijn wij de P&O makelaars voor uw organisatie, brengen medewerkers in beweging en staan open voor Payroll.

Hrmpartners staat voor

  • Efficiëntie en Professionaliteit
  • Betrouwbaar, Integer en Respect
  • Innoverend en Maatwerk
  • Bron van kansen en mogelijkheden

Graag komen wij langs om u en uw organisatie te leren kennen en zodat wij vervolgens een match kunnen maken tussen uw vraag en onze diensten.

Interesse!

Mail ons info@hrmpartners.info en wij nemen contact met u op.

Werving en Selectie

Het benutten van menselijk kapitaal is voor een organisatie van levensbelang. Hrmpartners kan u ondersteunen bij het vinden van talent voor uw organisatie. Samen met u inventariseren we welke mensen, met welke competenties, uw bedrijf nodig heeft om ook op lange termijn succesvol te zijn.

Efficiente procedures
Een selectieproces bij Hrmpartners bestaat naast interviews, ook uit diverse testen en assessments. Dit maakt dat onze procedures een uitdaging op zich zijn. Juist door deze manier van werken helpen we organisaties de juiste keuze te maken. Een kandidaat helpt het om helder te krijgen wat hij nu echt wil en waar zijn ambities liggen. Het kan ideeën opleveren waar nooit eerder aan is gedacht.

Mocht u interesse hebben in onze benadering, dan komen wij graag bij u langs.

Mail ons info@hrmpartners.info en wij nemen contact met u op.

Integraal management

Bepaalde P&O Activiteiten liggen door de hele organisatie verspreid, waarbij de afdeling Personeel & Organisatie zich grotendeels richten op het scheppen van kaders en samenhang tussen de verschillende organisatieonderdelen. Steeds vaker komt het voor dat zowel de Personeelsadviseur door drukte of onderbezetting onvoldoende tijd heeft voor de manager en/of leidinggevende, waar het gaat om hernieuwde kennismaking met operationele P&O vraagstukken zoals ziekteverzuim, W&S, POP, opleiding, ouderschapsverlof, functioneringsgesprekken, beoordelingsgesprekken etc.

Wij kunnen deze taak van u overnemen, zodat u manager en/of leidinggevende in deze processen ondersteuning krijgt. Daarnaast ontlast het uw personeelsadviseur. Deze kan zich volledig richten op beleid, advies management en participeren in projecten.

Herkent u dit en zoekt u een tijdelijke ondersteuning!

Mail ons info@hrmpartners.info en wij nemen contact met u op.

Interim

Fusie, reorganisatie, zwangerschapsverlof, plotseling vertrek………..

Hrmpartners kan u in contact brengen met interim medewerkers die vanuit diverse achtergronden beschikbaar zijn. Onze interim medewerkers beschikken altijd over een ruime ervaring en kunnen een bijdrage leveren aan zowel structurele als incidentele taken, processen en ontwikkeling.

Onze interim medewerkers bieden maatwerk!

Hrmpartners biedt kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Mobiliteit

Veranderen van werkgever komt steeds vaker voor. Dit gebeurt niet altijd op vrijwillige basis. Oorzaak kan gevonden worden in een slechte economie, fusie, reorganisatie of alles wat daar op lijkt.

De grote vraag is: hoe vind ik een andere baan? Welke service kan ik mijn medewerker bieden na boventalligheid?

 Wij van Hrmpartners kunnen u hierin ondersteunen. Voorafgaand aan het vinden van een andere baan, heb je eerst te maken met verdriet. Men spreekt ook wel eens van een rouwproces. Wij bieden u maatwerk en daarnaast beschikken wij over een groot netwerk.

Mocht u interesse hebben in onze benadering, dan komen wij graag bij u langs.

Mail ons info@hrmpartners.info en wij nemen contact met u op.

Training en cursus

In samenwerking met Boerhave en Hrmpartners bieden wij een grote diversiteit aan trainingen en cursussen op elk gewenst niveau.

Cursus op maat 

Wilt u een cursus, specifiek voor op uw bedrijfsituatie? Ook dat kan!

 

 

Mail ons info@hrmpartners.info en wij nemen contact met u op.